STAINLESS STEEL SHOCK ABSORBERS

816.18 

Available on backorder

Description

Art. 0202884

Stainless steel shock absorber, it guarantees exceptional strength and durability even when immersed, the efficacy and continuity of the mooring line even after serious overloads, providing a higher level of safety to the entire mooring system.

Art. 0202884

Amortizator inox, garanton forcë dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme edhe kur zhytet, efikasitetin dhe vazhdimësinë e linjës së ankorimit edhe pas mbingarkesave serioze, duke siguruar një nivel më të lartë sigurie për të gjithë sistemin e ankorimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STAINLESS STEEL SHOCK ABSORBERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *