STAINLESS STEEL PAIR OF DAVITS

687.99 

Available on backorder

Category:

Description

3030840

Stainless steel davits. Complete with blocks, snap hooks, lines, flush mounting shoes. They are swivelling and easily removable. The length under deck is 150 cm. to be cut at the needed measure. Jib 880 mm., Ø tube mm. 40, height mm. 1900, capacity kg. 120

PERKTHIMI:

Këpucë inox. Kompletuar me blloqe, grepa, linja, këpucë për montim të rrafshët. Ato janë të kthyeshme dhe lehtësisht të lëvizshme. Gjatësia nën kuvertë është 150 cm. të pritet në masën e nevojshme. Jib 880 mm., Ø tub mm. 40, lartësi mm. 1900, kapaciteti kg. 120

Code Name
3030840 DAVITS WITH TUBE Ø MM.40
3030860 DAVITS WITH TUBE Ø MM.60

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STAINLESS STEEL PAIR OF DAVITS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *