STACKABLE GLASSES SAILOR SOUL, 12 PC

83.75 

Description

The set of 12 stackable glasses is made from MS, a top quality, shock-proof and unbreakable material that is also difficult to scratch.
It is coordinated with the rest of the nautical products in the collection.

Kompleti prej 12 gotash te perputhshme është bërë nga MS, një material me cilësi të lartë, rezistent ndaj goditjes dhe i pathyeshëm, i cili gjithashtu është i vështirë të gërvishtet.
Kombinohet me pjesën tjetër të produkteve detare në koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STACKABLE GLASSES SAILOR SOUL, 12 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *