SPINNAKER POLYURETHANE

44.00 

Available on backorder

Description

 6460133

Descrizione:

Vernice polyuretanica lucida monocomponente per esterni e interni. Forma un film più duro e maggiormente resistente alle abrasioni. Risolve ottimamente la verniciatura nei periodi invernali e freddi. Da stendere sia a pennello che a spruzzo. Resa teorica 15-18 mq/L

Unità di misura

N
Perkthimi:

6460133

Llak poliuretani  LT.1

Përshkrim

Llak poliuretani me shkëlqim me një përbërës për pjesën e jashtme dhe të brendshme. Formon një film më të fortë dhe më rezistent ndaj gërryerjes. Shtë një zgjidhje e shkëlqyeshme për pikturimin në periudhat e dimrit dhe të ftohtit. Të aplikohet si me furçë ashtu edhe me llak. Mbulimi teorik 15-18 sqm / L
Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPINNAKER POLYURETHANE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *