SPANNER FOR BALL VALVE

11.18 

Available on backorder

Description

Art. 1804065

Manufactured from a glass-reinforced nylon composite. The ball valve spanner facilitates the tightening and loosening of threaded connections. Suitable for TRUDESIGN ball valves. Immune to corrosion and electrolysis. Long service life without worrying about reduced performance due to corrosion. Resistant to chemicals. Impervious to diesel, petrol and antifouling paints. UV-resistant: these fittings will not crack under ultraviolet light or discolour from the sun. Suitable for all marine environments from -20°C to +110°C.

Art. 1804065

Prodhuar nga një përbërje najloni e përforcuar me xhami. Çelësi i valvulës së topit lehtëson shtrëngimin dhe lirimin e lidhjeve me fileto. I përshtatshëm për valvulat e topit TRUDESIGN. Imun ndaj korrozionit dhe elektrolizës. Jetë e gjatë shërbimi pa u shqetësuar për reduktimin e performancës për shkak të korrozionit. Rezistent ndaj kimikateve. I papërshkueshëm nga naftë, benzinë dhe bojëra kundër ndotjes. Rezistente ndaj ultravjollcës: këto pajisje nuk do të plasariten nën dritën ultravjollcë ose nuk do të zbardhen nga dielli. I përshtatshëm për të gjitha mjediset detare nga -20°C deri në +110°C.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPANNER FOR BALL VALVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *