SILICONE EAR PLUGS

19.58 

Category:

Description

465274

Zoggs silicone swimming ear plugs are soft & pliable for ultra comfort and confidence during each and every swim.

PERKTHIMI:

Tapat e veshit silikoni Zoggs janë të buta dhe të lakueshme për rehati dhe siguri të jashtëzakonshme gjatë çdo noti.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SILICONE EAR PLUGS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *