SET 4 AGHI PER IMPIOMBATURE

64.57 

Available on backorder

Description

 0808930

Descrizione

Set di 4 aghi cavi per impiombature in acciaio inox di alta qualità finemente lucidato, forti e durevoli sono progettati per non deformarsi. Facilitano la realizzazione di impiombature su cime e drizze anche in Dyneema da Ø mm. 4 a 10. Molto semplici da usare, gli aghi sono forniti di un manuale che illustra diverse tecniche. Prodotto brevettato.

Përshkrim

Set me 4 gjilpëra të zbrazëta për bashkim në çelik inox të lëmuar hollë me cilësi të lartë, të forta dhe të qëndrueshme janë krijuar për të mos deformuar. Ato lehtësojnë krijimin e gërshetimit në litarë dhe halyards edhe në Dyneema Ø mm. 4 deri në 10. Shumë të thjeshta për t’u përdorur, gjilpërat janë të pajisura me një manual që ilustron teknika të ndryshme. Produkt i patentuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SET 4 AGHI PER IMPIOMBATURE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *