SERBATOIO ACQUA FLESSIBILE LT.100

79.99 

Description

 P18033

Descrizione

Serbatoio flessibile per acqua a doppio involucro, composto da una camera in pvc alimentare, racchiusa da una fodera di tela che conferisce impermeabilità robustezza e resistenza all’abrasione. Le diverse forme si adattano alla conformazione della barca, quello triangolare ad esampio è ideale per la cabina di prua.Ogni serbatoio è dotato di un bocchettone di carico da Ø mm. 38 situsto sulla faccia superiore e uno di uscita da Ø 12 mm situato sulla faccia posteriore ad eccezione del modello triangolare che sono entrambi sulla faccia superiore.

Unità di misura N

Përshkrim

Rezervuar uji fleksibël me dy predha, i përbërë nga një dhomë PVC e shkallës ushqimore, e mbyllur nga një rreshtim kanavacë që i jep asaj rezistencë ndaj ujit, forcës dhe rezistencës ndaj konsumimit. Format e ndryshme përshtaten me formën e anijes, ajo trekëndore është ideale për kabinën e harkut. Secila rezervuar është e pajisur me një qafë mbushëse Ø mm. 38 të vendosura në pjesën e sipërme të fytyrës dhe një dalje mm 12 mm e vendosur në pjesën e pasme, përveç modelit trekëndësh që janë të dyja në pjesën e sipërme të faqes.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SERBATOIO ACQUA FLESSIBILE LT.100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *