SENSORE TUBOLARE 0-180 OHM

74.00 

Available on backorder

Description

 5403025

Descrizione

Sensore tubolare in acciaio inox AISI 316 per carburante e acqua. Compatibile con indicatori articoli 54.00042 54.00142 54.00041 54.20137 54.20143 54.54534/634/734 54.54538/638/738

Unità di misura N

Përshkrim Sensori tubor në çelik inox AISI 316 për karburant dhe ujë. Në përputhje me treguesit artikuj 54.00042 54.00142 54.00041 54.20137 54.20143 54.54534 / 634/734 54.54538 / 638/738

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SENSORE TUBOLARE 0-180 OHM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *