SEA HAWK LED PROJECTOR

227.41 

Available on backorder

Description

Art. 4025203

Compact and waterproof IP67 deck floodlight. The Sea Hawk LED floodlights are a new generation of energy-saving, compact, lightweight and ultra-durable lighting fixtures that can be installed virtually anywhere on board, indoors or outdoors. They use high-performance Grilamid polyamide lenses for maximum robustness and impact and UV resistance. The lamp body is made of technopolymer, tested, high impact and with exceptional UV resistance. The fixing bracket is made of polished 316 stainless steel. The 2.5m tinned two-core marine cable is sealed and pre-wired into each lamp for absolute watertightness and reliable electrical connections. Spot lights offer narrower, more concentrated illumination for applications such as yacht masts. White light 5500 K.

Art. 4025203

Projektor kompakt dhe i papërshkueshëm nga uji IP67 në kuvertë. Dritat LED Sea Hawk janë një gjeneratë e re e pajisjeve ndriçuese që kursejnë energji, kompakte, të lehta dhe ultra të qëndrueshme që mund të instalohen praktikisht kudo në bord, brenda ose jashtë. Ata përdorin lente poliamide Grilamid me performancë të lartë për qëndrueshmëri dhe ndikim maksimal dhe rezistencë ndaj rrezeve ultraviolet. Trupi i llambës është bërë nga teknopolimer, i testuar, me ndikim të lartë dhe me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj rrezeve ultraviolet. Kllapa e fiksimit është prej çeliku inox 316 të lëmuar. Kablloja detare me dy bërthama e kallajosur 2,5 m është e mbyllur dhe e lidhur paraprakisht në secilën llambë për hidroizolim absolut dhe lidhje të besueshme elektrike. Dritat e pikave ofrojnë ndriçim më të ngushtë dhe më të përqendruar për aplikime të tilla si shtyllat e jahteve. Drita e bardhë 5500 K.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEA HAWK LED PROJECTOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *