SEA HAWK 470 LED FLOODLIGHT WITH EDGE LIGHT

486.78 

Available on backorder

Description

Art. 4025195

Sea Hawk 470 Led Floodlight with side light made of corrosion and thermal resistant ceramic polymer, powerful and waterproof IP6K9K. Robust Grilamid lenses. This floodlight combines long-distance light performance capable of detecting even the most distant objects and a striking Edge Light that provides gentle ambient lighting at the same time.

Art. 4025195

Sea Hawk 470 Led Floodlight me dritë anësore të bërë nga polimer qeramik rezistent ndaj korrozionit dhe termik, IP6K9K i fuqishëm dhe i papërshkueshëm nga uji. Lente të forta Grilamid. Ky prozhektor kombinon performancën e dritës në distanca të gjata, të aftë për të zbuluar edhe objektet më të largëta dhe një dritë mbresëlënëse Edge që siguron ndriçim të butë ambienti në të njëjtën kohë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEA HAWK 470 LED FLOODLIGHT WITH EDGE LIGHT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *