SCATOLA DI COMANDO MT3 SINGLE

506.69 

Available on backorder

Description

 4241000

Descrizione

Scatola di comando ad azione doppia per il controllo del gas e dell’invertitore completa di switch. Adatta a qualsiasi tipo di imbarcazione con motore provvisto di invertitore idraulico. Realizzata in metallo cromato. Durante I’operazione di riscaldamento del motore estraendo la leva si disinnesta I’invertitore. Utilizzano cavi C2 – C8 – Mach Zero – C22 – 33C.

Unità di misura N

Përshkrim

Kuti kontrolli me veprim të dyfishtë për kontrollin e gazit dhe inverterit të kompletuar me ndërprerës. I përshtatshëm për çdo lloj varke me një motor të pajisur me një inverter hidraulik. Bërë prej metali të kromuar. Gjatë operacionit të ngrohjes së motorit, tërheqja e levës çaktivizon inverterin. Ata përdorin kabllo C2 – C8 – Mach Zero – C22 – 33C.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SCATOLA DI COMANDO MT3 SINGLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *