SCATOLA COMANDO B73

509.96 

Available on backorder

Description

4242031

Descrizione:

Scatole di comando versione monoleva per un motore ad azione doppia per il controllo del gas e dell’invertitore. Adatte a qualsiasi tipo d’imbarcazione con motore fuoribordo, entrobordo e gruppi poppieri provvisti d’invertitore idraulico. Rendono più facile e sicura la guida evitando automaticamente I’innesto dell’invertitore se il gas non é al minimo. Sono realizzate in alluminio pressofuso, verniciate o cromate. Tirando fuori la leva si disinnesta I’invertitore durante I’operazione di riscaldamento del motore. Mediante I’interruttore di sicurezza X12 (optional), I’avviamento del motore si ottiene solamente con I’invertitore in posizione di folle. I modelli con trim presentano nell’impugnatura un interruttore che permette la regolazione dell’alzo piede dei motori fuoribordo e nei gruppi poppieri. Utilizzano i cavi per il comando motore C2-C8-C14 e Mach 0-14. Con il cavo C5-C16 e Mach 5 occorre il kit di adattamento K35 art. 4242069.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

4242031

KUTIA E KONTROLLIT B73

Përshkrim:

Kutitë e kontrollit të një versioni me një levë për një motor me veprim të dyfishtë për kontrollin e gazit dhe inverterit. I përshtatshëm për çdo lloj varkë me disqe jashtë, brenda dhe të ashpër të pajisur me inverter hidraulik. Ata e bëjnë vozitjen më të lehtë dhe më të sigurt, duke shmangur automatikisht përfshirjen e inverterit nëse gazi nuk është minimal. Ato janë bërë prej alumini të derdhur, të lyera ose të kromuara. Tërheqja e levës çaktivizon inverterin gjatë funksionimit të ngrohjes së motorit. Duke përdorur çelësin e sigurisë X12 (opsional), motori mund të ndizet vetëm me inverter në pozicion neutral. Modelet me zbukurim kanë një ndërprerës në dorezë që lejon rregullimin e ngritjes së këmbëve të motorëve të jashtëm dhe disqet e ashpra. Ata përdorin kabllot e kontrollit të motorit C2-C8-C14 dhe Mach 0-14. Me kabllon C5-C16 dhe Mach 5 ju nevojitet arti i kompletit të përshtatësit K35. 4242069.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SCATOLA COMANDO B73”

Your email address will not be published. Required fields are marked *