SCALETTA TELESCOPICA E PIEGHEVOLE IN ACCIAIO INOX

270.94 

Available on backorder

Description

3030338

Descrizione

Scaletta in acciaio inox AISI 316, telescopica e pieghevole. Si applica al tubolare del gommone. Perfetta da riporre in piccoli gavoni grazi al suo minimo ingombro.

Unità di Misura

N
PERKTHIMI

3030338

SHKALE ME 3 HAPA

Përshkrimi

Shkallë prej çeliku inox AISI 316, teleskopike dhe e palosshme. Zbatohet në tubularin e varkës së fryrë. E përkryer për t’u ruajtur në dollapë të vegjël falë gjurmës së saj të vogël.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SCALETTA TELESCOPICA E PIEGHEVOLE IN ACCIAIO INOX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *