SAILSAFE INFLATABLE INSHORE

192.00 

Category:

Description

SAILSAFE INFLATABLE INSHORE
No.

33805
Developed with professional sailors, the Sailsafe inflatable life jacket has its earned trust.
We built the Inflatable Inshore life jacket not only to keep you safe, but also to help you feel alive and free while wearing it. Our patented, unique, ergonomic vest harness gives you a contoured fit while being lightweight and flexible. The Life jacket is Certified to ISO 12402-3 and has an integrated Deck harness certified to ISO 12401. Other key features for inshore sailors include a UML automatic release mechanism and a crotch strap.
Fiber Content100% Polyamide
Weight1570g
FEATURES
Patented Sail safe Harness Construction
En12401 Certified Deck Harness
12402-3 Certified Life Jacket
UML Water Activated Automatic Inflation Sensor
Recommended Service Interval 2 Years For Recreational Use
PERKTHIMI:
SAILSAFE INFLATABLE INSHORE
NO
33805
E zhvilluar me marinarë profesionistë, xhaketa e shpëtimit e fryrë Sailsafe ka besimin e saj të fituar.
Ne ndërtuam xhaketën e shpëtimit Inflatable Inshore jo vetëm për t’ju mbajtur të sigurt, por edhe për t’ju ndihmuar të ndiheni të gjallë dhe të lirë ndërsa e mbani atë. Mjeti ynë i patentuar, unik, ergonomik i jelekut ju jep një përshtatje të konturuar ndërkohë që është i lehtë dhe fleksibël. Xhaketa e shpëtimit është e çertifikuar sipas ISO 12402-3 dhe ka një parzmore të integruar të kuvertës të certifikuar sipas ISO 12401. Karakteristika të tjera kryesore për marinarët në breg përfshijnë një mekanizëm lëshimi automatik UML dhe një rrip bigëzim.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliamide
Pesha: 1570 g
TIPARET
Konstruksioni i parzmoreve të sigurta të lundrimit të patentuar
Parzmore kuverte e certifikuar En12401
12402-3 Xhaketë shpëtimi e certifikuar
Sensori automatik i fryrjes i aktivizuar me ujë UML
Intervali i rekomanduar i shërbimit 2 vjet për përdorim rekreativ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SAILSAFE INFLATABLE INSHORE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *