ROTOLI PER SOTTOVUOTO

25.86 

Available on backorder

Description

 2424511

Descrizione

Rotolo per sottovuoto riutilizzabile tagliando subito sotto la linea di saldatura e, una volta prelevato il contenuto, rimandando sotto vuoto per un successivo prelievo; per far ciò, il pezzo di rotolo deve avere le pareti interne asciutte e non grasse. Dimensioni cm. 30×600. Confezione 2 pezzi.

Përshkrim

Rrotull vakum i ripërdorshëm duke e prerë menjëherë nën vijën e vulosjes dhe, pasi të jetë hequr përmbajtja, duke e kthyer atë në vakum për marrjen e mostrave pasuese; për ta bërë këtë, pjesa e rrotullës duhet të ketë mure të brendshme të thata dhe jo të yndyrshme. Dimensionet cm. 30×600. Pako me 2 copë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ROTOLI PER SOTTOVUOTO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *