RESCUE SLING

660.99 

Available on backorder

Description

Articolo 1063050

RESCUE SLING

Descrizione

Rescue sling è specificamente progettato per un recupero rapido e facile. Il contenitore rigido dotato di gancio sul retro si monta facilmente su qualsiasi imbarcazione. La forma e il peso di esso consentono un lancio preciso fino a 30 mt. Attivazione automatica a contatto dell’acqua l’imbracatura è dotata di nastro riflettente, luce automatica, ancora galleggiante, fischietto, cima lunghezza mt.36. Carico di lavoro kg.175.

Unità di misura N

Përshkrim

Rryp shpëtimi është projektuar posaçërisht për shpetim të shpejtë dhe të lehtë. Me grep në pjesën e pasme, montohet lehtësisht në çdo varkë. Forma dhe pesha e tij lejojnë një hedhje deri në 30 metra. Aktivizimi automatik në kontakt me ujin. Eshtë i pajisur me shirit reflektues, dritë automatike, spirancë lundruese, bilbil, gjatësi litari 36 metra. Ngarkesa e punës 175 kg.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RESCUE SLING”

Your email address will not be published. Required fields are marked *