RAYMARINE ELEMENT 9

1,274.90 

Available on backorder

Description

 5607152

Descrizione:

I nuovissimi modelli Element entrano a far parte della gamma di prodotti Raymarine e rappresentano l’ultima generazione di econscandagli/GPS. Lighthouse: Interfaccia, grafica ottimizata per tastiera, ben ordinata e facilmente personalizzabile in base al proprio stile di navigazione, veloce da utilizzare grazie al supporto del processore quad-core, fluido e facile da imparare. Display non touchscreen, disponibili in versione solo cartografico o cartografico con econscandaglio. User Key: tastiera a lato con tasti programmabili per un uso rapido e veloce. Sonar HypervisionTM: Altissima definizione dell’ambiente con tecnologia CHIRP 3D supportato da un singolo trasduttore per un altissimo dettaglio tre frequenze di lavoro 200-350-1200Khz. RealBathy™: Naviga nelle acque da te conosciute, scandaglia il fondo e crea le tue mappe personali con le batimetriche generate dal tuo strumento. WI-FI e Bluetooth: L’Interfaccia WI-FI permette di utilizzare un Radar Quantum e di avere una maggiore sicurezza a bordo durante la navigazione. NMEA 2000: riceve i dati Nmea 2000 dai sensori di bordo, motori, serbatoi e sensore di direzione per visualizzarli nelle apposite schermate. Invia solo i dati di Gps al VHF compatibile. Collegabile alle reti STNG tramite adattatore 5607272. Cartograifa: Non Inclusa. Compatibile con Navionics

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

5607152

TRANSDUTOR ELEMENT 9

Përshkrimi:

Modelet krejt të reja Element i bashkohen gamës së produkteve Raymarine dhe përfaqësojnë gjeneratën më të fundit të skopeve echo / GPS. Lighthouse: Ndërfaqja, grafika e optimizuar për tastierën, e rregulluar mirë dhe lehtësisht e personalizueshme sipas stilit tuaj të shfletimit, e shpejtë për t’u përdorur falë mbështetjes së procesorit me katër bërthama, e lëngshme dhe e lehtë për t’u mësuar. Ekran pa prekje, i disponueshëm vetëm në versionin hartografik ose në versionin hartografik me tingëllues eko. Tasti i përdoruesit: tastierë anësore me çelësa të programueshëm për përdorim të shpejtë dhe të lehtë. HipervisionTM Sonar: Definicion shumë i lartë i mjedisit me teknologjinë CHIRP 3D i mbështetur nga një transduktor i vetëm për detaje shumë të larta me tre frekuenca pune 200-350-1200 Khz. RealBathy ™: Navigoni ujërat që njihni, zhytni fundin dhe krijoni hartat tuaja me thellësitë e krijuara nga instrumenti juaj. WI-FI dhe Bluetooth: Ndërfaqja WI-FI ju lejon të përdorni një Radar Kuantik dhe të keni siguri më të madhe në bord gjatë lundrimit. NMEA 2000: merr të dhëna Nmea 2000 nga sensorët në bord, motorët, rezervuarët dhe sensori i drejtimit për t’i parë ato në ekranet e duhura. Dërgoni të dhëna GPS vetëm në VHF të pajtueshme. Mund të lidhet me rrjetet STNG nëpërmjet përshtatësit 5607272. Harta: Nuk përfshihet. E përputhshme me Navionics
Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RAYMARINE ELEMENT 9”

Your email address will not be published. Required fields are marked *