RASHGUARD SHIELD KID

45.00 

Category:

Description

412464

DESCRIPTION

The Rash Guard Shield Kid is a protective short-sleeved shirt for children aged between 2 and 7 years. It is made in elastic R-PET (recycled PET) and Spandex that is quick drying and easy to wear. Guarantees protection against the sun during watersports or during time on the beach.
Thanks to its t-shirt cut and regular fit, it is perfect for every shape.
The design is exclusive to Mares and the colors are perfect for kids; they also match the Combo Keewee Jr and Keewee Jr mask, sold separately.

The main features of the Rash Guard Shield Kid for children are:
• Made in stretchy R-PET (recycled PET) and Spandex
• Quick drying
• T-shirt cut and regular fit
• Exclusive Mares design
• Colors match the Combo Keewee Jr (411811) and Keewee Jr mask (411076)

PËRSHKRIM
Rash Guard Shield Kid është një këmishë mbrojtëse me mëngë të shkurtra për fëmijët e moshës nga 2 deri në 7 vjeç. Është bërë në R-PET elastik (PET i ricikluar) dhe Spandex që thahet shpejt dhe lehtë për t’u veshur. Garanton mbrojtje nga dielli gjatë sporteve ujore ose gjatë kohës në plazh.
Falë prerjes së bluzës dhe përshtatjes së rregullt, është e përkryer për çdo formë.
Dizajni është ekskluziv për Mares dhe ngjyrat janë perfekte për fëmijët; ato gjithashtu përputhen me maskën Combo Keewee Jr dhe Keewee Jr, të shitura veçmas.

Karakteristikat kryesore të Rash Guard Shield Kid për fëmijë janë:
• Prodhuar në R-PET elastike (PET i ricikluar) dhe Spandex
• Tharje e shpejtë
• Prerje bluze dhe përshtatje e rregullt
• Dizajn ekskluziv Mares
• Ngjyrat përputhen me maskën Combo Keewee Jr (411811) dhe Keewee Jr (411076)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RASHGUARD SHIELD KID”

Your email address will not be published. Required fields are marked *