RASH GUARD S/S JUNIOR BOY

55.00 

Category:

Description

412506

DESCRIPTION

Rash Guard Junior – Short Sleeve – Boy is a protective short sleeve T-shirt for boys aged 8 to 13.
With a typical Mares logo print, this is an evergreen model in our snorkeling products catalog.
This short-sleeved T-shirt guarantees UPF+50 protection, which is ideal for water sports or for playing on the beach on sunny days.
Flat seams for smooth and comfortable donning.
The main features of Rash Guard Junior – Short Sleeve – Boy for Boys are:

• Lightweight and cool material
• UPF+50 protection
• Quick drying
• Ultra comfortable flat seams
• Dedicated cut for boys

For the use and maintenance of Rash Guard Junior – Short Sleeve – Boy follow the directions on the package.

PËRSHKRIM
Rash Guard Junior – Short Sleeve – Boy është një bluzë mbrojtëse me mëngë të shkurtra për djemtë e moshës 8 deri në 13 vjeç.
Me një printim tipik logoje Mares, ky është një model me gjelbërim të përhershëm në katalogun tonë të produkteve të snorkeling.
Kjo bluzë me mëngë të shkurtra garanton mbrojtje UPF+50, e cila është ideale për sportet ujore ose për të luajtur në plazh në ditët me diell.
Qepje të sheshta për veshje të qetë dhe të rehatshme.
Karakteristikat kryesore të Rash Guard Junior – Short Sleeve – Boy for Boys janë:

• Material i lehtë dhe i ftohtë
• Mbrojtje UPF+50
• Tharje e shpejtë
• Qepje të sheshta ultra të rehatshme
• Prerje e dedikuar për djem

Për përdorimin dhe mirëmbajtjen e Rash Guard Junior – Short Sleeve – Boy ndiqni udhëzimet në paketim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RASH GUARD S/S JUNIOR BOY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *