RADIO MVH-330 DAB

197.00 

Available on backorder

Description

 5500005

Description

DIGITAL RADIO DAB / DAB + WITH FM. Aux and Usb input. Removable front panel, graphic equalizer. Tuner is compatible with Digital signals for a clean and clear listening. Audio file playback MP3, WMA, ACC and WAV.Display with white LCD and red keys -Compatible with Android Open Accessory (AOA) 2.0 on Android 5.0 next up to 7.1.2 – 24 preset stations – Traffic announcements – Alternative frequency search and broadcasters with better reception. – Spotify was compatible via Bluetooth and USB on iOS and Bluetooth systems on Android. – Pioneer Smart Sync to control your radio via a compatible mobile device

units of measure

N
Perkthimi:

5500005

RADIO MVH-330 DAB

Përshkrim

RADIO MVH-330 DAB

Përshkrim

RADIO DIGJITALE DAB / DAB + ME FM. Hyrja Aux dhe Usb. Paneli i përparmë i heqshëm, barazues grafik. Akorduesi është i pajtueshëm me sinjalet dixhitale për një dëgjim të pastër dhe të qartë. Rishikimi i skedarëve audio MP3, WMA, ACC dhe WAV. Shfaq me LCD të bardhë dhe çelësa të kuq – E pajtueshme me Android Open Accessory (AOA) 2.0 në Android 5.0 pranë 7.1.2 – 24 stacione të paravendosura – Njoftime të trafikut – Kërkim dhe transmetues të frekuencave alternative me pritje më të mirë. – Spotify ishte i pajtueshëm përmes Bluetooth dhe USB në iOS dhe sistemet Bluetooth në Android. – Pioneer Smart Sync për të kontrolluar radion tuaj nëpërmjet një pajisjeje celulare të pajtueshme

Njësitë e njësive të masës:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RADIO MVH-330 DAB”

Your email address will not be published. Required fields are marked *