RADIO DA CRUSCOTTO MGV550B

595.99 

Description

 5553422

Descrizione

Stereo da cruscotto di forma rettangolare. Dotata di sintonizzatore AM\nFM, bluetooth (4.1) per la riproduzione dei brani contenuti nei vostri smartphone o tablet. Porta USB per la riproduzione dei file musicali mp3 o per caricare i vostri dispositivi. Ingresso Pre-Amp (aux) con connettore Rca. Doppia uscita RCA stereo per amplificatori e uscita SubWoofer. Permette di visualizzare un segnale video analogico proveniente da una telecamera. Resistente agli spruzzi.

Unità di misura

N

 

PERKTHIMI

Artikulli 5553422

RADIO MGV550B POLOT

Përshkrim

Stereo drejtkëndëshe të pultit. Pajisur me sintonizues AM \ nFM, bluetooth (4.1) për të luajtur këngët që gjenden në smartfonin ose tabletin tuaj. Porta USB për të luajtur skedarë muzikorë mp3 ose për të karikuar pajisjet tuaja. Hyrja para-amp (aux) me lidhës Rca. Dalje e dyfishtë stereo RCA për amplifikatorët dhe dalje SubWoofer. Ju lejon të shikoni një sinjal video analog nga një aparat fotografik. Rezistente ndaj spërkatjeve.

Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RADIO DA CRUSCOTTO MGV550B”

Your email address will not be published. Required fields are marked *