RADIO BOSS-MARINE MGR 350 B

235

Description

 5553418

Descrizione

Stereo da cruscotto con design circolare che ricalca le linee estetiche degli altri strumenti presenti che sono in consolle, capace di erogare 240W (di picco). Connessione bluetooth per riprodurre i brani presenti sul tuo smartphone o lettore MP3. Ingresso Usb e Aux posti sul retro della radio, ma riportabili in consolle con un cavo accessorio opzionale (MUSB35). Ghiera cromata sopra lo sfondo nero e retro-illuminazione blu. Dim. Ø esterno mm. 92, sporgenza mm. 20, foro incasso Ø mm. 76, profondità mm. 125. N° 2 uscite preout RCA stereo. Resistente agli spruzzi.

Unità di misura N

Përshkrim

Stereo pult me ​​dizajn rrethor që ndjek linjat estetike të instrumenteve të tjerë të pranishëm në tastierë, të aftë për të dhënë 240W (kulmin). Lidhja Bluetooth për të luajtur këngët në smartphone ose MP3 player. Hyrja USB dhe Aux e vendosur në pjesën e pasme të radios, por mund të kthehet në tastierë me një kabllo shtesë aksesorë (MUSB35). Bezel kromi mbi sfondin e zi dhe dritën e pasme blu. Dim. Ø mm e jashtme. 92, mm projeksion. 20, vrima e mbyllur Ø mm. 76, thellësia mm. 125. Ndarjet stereo RCA N ° 2. Rezistent ndaj spërkatjes.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RADIO BOSS-MARINE MGR 350 B”

Your email address will not be published. Required fields are marked *