PROTEGGI CIME IN NYLON MM.18

26.00 

Description

Articolo 0802030

Descrizione

Proteggi Cime in nylon nero con chiusura in velcro per protezione cime d’ormeggio, gasse e cavi, particolarmente morbido e resistente, facile da usare. Può essere usato come guaina di supporto per cavi elettrici sulle cime d’ormeggio che vanno dalla banchina alla barca. Venduto a rotolo.

Unità di misura N

Përshkrim

Mbrojtës litarësh, në najlon të zi, me mbyllje velkro për të mbrojtur linjat ankoruese, gazrat dhe kabllot. Mund të përdoret si një mbështjellës për kabllot elektrike në linjat e ankorimit që shkojnë nga kalata në anije. Shitet me rrotull.

Njësia e masës N

IVA incl. / me TVSH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROTEGGI CIME IN NYLON MM.18”

Your email address will not be published. Required fields are marked *