PROIETTORE STAGNO A LED 300 LUMEN

56.99 

Available on backorder

Description

 E001597

Descrizione

Proiettore impermeabile IP 67 a 1 Led tipo Cree da 3W (300 lumen) a 3 modalità di illuminazione alta/bassa/flash. Autonomia di illuminazione: alta 3h, bassa 6,5h, flash 12h. Ricaricabile a12V, 110V e 230 V. Dimensioni cm. 30x22x9. Peso kg. 0,68.

Unità di misura N

Përshkrim

Projektor i papërshkueshëm nga uji IP 67 me 1 LED tip 3ree Cree (300 lumen) me 3 mënyra ndriçimi të lartë / të ulët / blic. Autonomia e ndriçimit: e lartë 3h, e ulët 6.5h, blic 12h. Rimbushëse në 12V, 110V dhe 230V. Përmasat cm. 30x22x9. Pesha kg. 0,68.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROIETTORE STAGNO A LED 300 LUMEN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *