PROIETTORE RADIOCOMANDATO GOLIGHT STRIKER

643.00 

Available on backorder

Description

4040452

Descrizione:

Golight Stryker proiettore radio-comandato stagno radiocomando : ON – OFF – DX – SX -UP – DOWN (lento – veloce). Realizzato in robusto materiale plastico resistente all’ambiente marino, al salino ed ai raggi UV. Piastra di fissaggio in acciaio inox di rapida installazione. Movimento in orizzontale di 370° e in verticale di 135°. Speciale gruppo ottico con l’esclusiva tecnologia Cr5 Pentabeam II e lampadina Philips 9011. Fascio luminoso conico di profondità 750 mt.. Coperchio frontale

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

4040452

PROJEKTOR I BARDHË 12V.

Përshkrimi:

Projektor i telekomandueshem i papërshkueshëm nga uji Golight Stryker me radio: ON – OFF – DX – SX – LARTË – DOWN (ngadalë – i shpejtë). Bërë nga materiali plastik i fortë, rezistent ndaj mjedisit detar, kripës dhe rrezeve UV. Pllakë fiksuese prej çeliku inox me instalim të shpejtë. Lëvizja 370 ° horizontalisht dhe 135 ° vertikalisht. Njësi optike speciale me teknologji ekskluzive Cr5 Pentabeam II dhe llambë Philips 9011. Rreze drite konike me thellësi 750 metra. Mbulesa e përparme
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROIETTORE RADIOCOMANDATO GOLIGHT STRIKER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *