PROIETTORE PORTATILE X-SPOT

181.99 

Description

P67367

Descrizione

Proiettore portatile e galleggiante stagno IP67. Manico grande per una buona presa. Staffa girevole per appendere il faretto in base all’orientamento della luce richiesto. Cinghia per il trasporto inclusa. Modo flash attivabile premendo 2 sec. il pulsante di attivazione. Può essere adoperato come power bank per ricaricare Smartphone e i dispositivi USB compatibili. Connettore di Ricarica Micro Usb. 5 modalità di illuminazione: fascio potente / fascio potente e ampio / maxi / eco / flash. Fino a 1585 Lumen. Portata del fascio: da 13 a 905 m. Durata: da 2 a 26 ore.

Unità di Misura

N
PERKTHIMI

P67367

PROJEKTOR PORTABLE X-SPOT

Përshkrimi

Projektor i papërshkueshëm nga uji lundrues dhe portativ IP67. Dorezë e madhe për një kapje të mirë. Kllapë rrotulluese për të varur dritën e vëmendjes sipas orientimit të kërkuar të dritës. Rrip mbajtës i përfshirë. Modaliteti i blicit aktivizohet duke shtypur 2 sekonda. butonin e aktivizimit. Mund të përdoret si një bankë energjie për të ngarkuar telefonat inteligjentë dhe pajisjet USB të pajtueshme. Konektori i karikimit mikro USB. 5 mënyra ndriçimi: rreze e fuqishme / rreze e fuqishme dhe e gjerë / maxi / jehonë / blic. Deri në 1585 Lumens. Gama e trarëve: 13 deri në 905 m. Kohëzgjatja: 2 deri në 26 orë.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROIETTORE PORTATILE X-SPOT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *