PROIETTORE IN ABS

268.00 

Available on backorder

Description

4040342

Descrizione:

Proiettore elettrocomandato in ABS resistente ai raggi UV. Completo di pannello di comando multifunzione e impermeabile. Ottima resistenza alla corrosione anche in condizioni climatiche avverse. Fascio ragolabile da largo a stretto, che raggiunge una distanza di mt.260 (ad 1 LUX), grazie ad un bulbo con lampada alogena da 100W, con potenza di 100.000 candele, per la massima sicurezza e visibilità. Profondità 100 mt. Rotazione orizzontale di 360° e verticale di 60°.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

4040342

PROJEKTOR 24V.

Përshkrimi:

Projektor elektro-kontrolluar në ABS rezistent ndaj UV. I kompletuar me panel kontrolli shumëfunksional dhe të papërshkueshëm nga uji. Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit edhe në kushte të pafavorshme të motit. Rrezja e rregullueshme nga e gjerë në të ngushtë, e cila arrin një distancë prej 260 metrash (në 1 LUX), falë një llambë me një llambë halogjene 100 W, me fuqi 100,000 qirinj, për siguri dhe dukshmëri maksimale. Thellësia 100 mt. Rrotullim horizontal 360 ° dhe rrotullim vertikal 60 °.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROIETTORE IN ABS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *