PORTAPARABORDO

23.77 

Description

 1515422B

Descrizione

Portaparabordi in plastica bianca. Servono per fissare e regolare in altezza i parabordi senza nodi. Universali per battagliole per tubo Ø mm.22/25. Sui parabordi cima Ø mm. 8. Dim. mm. A=70 B=31 C=43.

Unità di misura

CP

 

PERKTHIMI

Artikulli 1515422B

MBAJTES PARAFIK I BARDHË

Përshkrimi

Mbajtëse mbrojtëse plastike e bardhë. Ato përdoren për të rregulluar dhe rregulluar lartësinë e parafangove pa nyje. Universal për shina anësore për tub Ø mm.22 / 25. Në pjesën e sipërme të parafangove Ø mm. 8. Dim Mm. A = 70 B = 31 C = 43.

Njësia matëse

CP

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PORTAPARABORDO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *