PORTAPARABORDO PULPITO Ø MM.32

32.00 

Available on backorder

Description

 1515332BL

Descrizione

Portaparabordi “Fastfender” in nylon PAG molto robusto e resistente per reggere parabordi anche pesanti. Ideale per fissare, togliere e regolare facilmente rapidamente anche con una sola mano i parabordi. Resistente all’acqua di mare, ai raggi UV e alla temperatura tra i -20° a +40°. Non danneggia il supporto su cui è fissato. Cima Ø mm. 6-10, Supporto di fissaggio: tubo Ø mm. 32, Resistenza alla trazione kg. 250, Dim. mm. 158X72X40. Cf 2 pz.

Unità di misura

CF
Mbajtës BLUE FENDER
Përshkrim Mbajtës i parabordit najloni PAG shumë i fortë dhe rezistent për “Fastfender” për të mbajtur edhe mbrojtës të rëndë. Ideale për ngjitjen, heqjen dhe rregullimin e shpejtë të mbrojtësve edhe me njërën dorë. Rezistent ndaj ujit të detit, rrezeve UV dhe temperaturave ndërmjet -20 ° deri + 40 °. Nuk dëmton mbështetjen në të cilën është fiksuar. Top Ø mm. 6-10, Mbështetja e rregullimit: tub Ø mm. 32, Fortësia në tërheqje kg. 250, Dim.mm. 158X72X40. Cf 2 copë. Njësia matëse CF

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PORTAPARABORDO PULPITO Ø MM.32”

Your email address will not be published. Required fields are marked *