PLASTICLIP

20.09 

Available on backorder

Description

Art. P37030

Support for fixing accessories on pulpits and handrails, it is suitable for Ø mm tubes. 18.5 to 25.5. Simple, clean and quick assembly, without any drilling

Art. P37030

Mbështetje për rregullimin e aksesorëve në pulpite dhe parmak, është i përshtatshëm për tubat mm mm. 18.5 deri në 25.5. Asamble e thjeshtë, e pastër dhe e shpejtë, pa asnjë shpim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PLASTICLIP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *