PISTOLA REGOLABILE

42.00 

Available on backorder

Description

1818724

Descrizione:

Pistola in alluminio a getto regolabile da uniforme a nebulizzato. Con attacco rapido standard.

Unità di misura:

N
Pershkrimi:

1818724

PISTOLETE E RREGULLUESHME

Përshkrim:

Pistolete me  llak alumini dhe avion të rregullueshëm nga uniforma në atë të atomizuar. Me bashkues standard të shpejtë.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PISTOLA REGOLABILE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *