PIANO COTTURA A UN FUOCO SANTORIN

244.00 

Available on backorder

Description

 2402305

Descrizione

Piano cottura in acciao inox lucidato a specchio ad incasso, a gas butano/propano, con termocoppia di sicurezza e fermapentole. Omologato CE/USCG. Ugello di collegamento cucina / impianto a gas da acquistare a parte.

UNITA DI MISURA:

N
PERKTHIMI:

2402305

PIANURE ME NJE VATER SANTORINI

Përshkrimi

Pianura me gaz butan/propan në çelik inoks të lëmuar në pasqyrë me termoçift sigurie dhe mbajtëse tenxhere. CE / USCG miratuar. Gryka e lidhjes së sistemit të kuzhinës/gazit të blihet veçmas.
Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIANO COTTURA A UN FUOCO SANTORIN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *