PASSERELLA GONFIABILE GALLEGGIANTE

1,931.99 

Available on backorder

Description

P67153

Descrizione

Passerella galleggiante realizzata in PVC + EVA, resistente ai raggi UV. Superficie antiscivolo sulla parte superiore. 4 anelli a D in acciaio inossidabile: uno per ogni angolo per fissare la tavola in qualsiasi ambiente, sia come passerella che come piattaforma. Manometro integrato per il controllo istantaneo della pressione. Si distingue per il poco spazio richiesto a bordo, la leggerezza e l’eccezionale rigidità quando gonfiata. Più lunga e larga della maggior parte delle passerelle rigide tradizionali, è anche più versatile: diventa piattaforma da bagno o paddle board se si aggiungono le pinne. Fornita di borsa per il trasporto, due pinne, una pompa ad alta pressione e un kit di riparazione.

Unità di Misura

N
PERKTHIMI

P67153

URA E KËMBËSORËVE PLUSKUESE

Përshkrimi

Rrugë lundruese e bërë nga PVC + EVA, rezistente ndaj rrezeve UV. Sipërfaqe jo rrëshqitëse në pjesën e sipërme. 4 unaza D-çelik inox: një në çdo cep për të siguruar tabelën në çdo mjedis, qoftë si vendkalim apo platformë. Matës i integruar i presionit për kontroll të menjëhershëm të presionit. Ai dallohet për hapësirën e vogël të kërkuar në bord, lehtësinë dhe ngurtësinë e jashtëzakonshme kur fryhet. Më e gjatë dhe më e gjerë se pjesa më e madhe e rrugëve të ngurtë tradicionale, ajo është gjithashtu më e gjithanshme: bëhet një platformë banje ose dërrasë për vozitje nëse shtoni pendë. Vjen me çantën mbajtëse, dy fins, një pompë me presion të lartë dhe një komplet riparimi.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PASSERELLA GONFIABILE GALLEGGIANTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *