PARABORDO SOLOVELA

381.99 

Description

 1521120

Descrizione

Parabordo Solovela pieno in schiuma di polietilene a cellula chiusa, leggera e resistente,garantisce il massimo assorbimento agli urti più violenti. Colore blu navy. Adatto per barche da 30 a 55 piedi. Comodo e pratico ha due sedi da un lato per posizionarlo facilmente sulle draglie durante la navigazione. Un’impugnatura dall’altro lato per facilitarne la presa. Completo di copriparabordo in spugna poliestere blu navy con cerniera e cima alta tenacità bianca. Dim. mm. 600x380x190.

Unità di misura N

Përshkrim

Mbrojtësi solid Solovela në shkumë polietileni, i lehtë dhe rezistent, garanton thithjen maksimale te goditjeve. Ngjyra blu e kaltër. I përshtatshëm për anije nga 30 në 55 feet. I përshtatshëm dhe praktik, ka dy vende në njërën anë për ta pozicionuar lehtësisht në linjat e shpëtimit gjatë lundrimit. Një dorezë në anën tjetër për të lehtësuar kapjen. I plotë me mbulesë mbrojtëse sfungjeri prej poliesteri me ngjyrë blu me qëndrueshmëri të lartë. Dim. Mm. 600x380x190.

Njësia e masës N

IVA incl. / me TVSH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PARABORDO SOLOVELA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *