PARABORDO DI PRUA

192.50 

Available on backorder

Description

 1521109

Descrizione

Parabordo Blade pieno in poliuretano integrale morbido, garantisce il massimo assorbimento agli urti più violenti. Ideale per proteggere la prua delle barche a vela cruiser e racer. Grazie alla sua forma può essere lasciato anche in navigazione. Si adatta ad ogni tipo di prua fino a 7 cm. di larghezza. Fornito con 2 cime piatte passanti già montate. Colore bianco. Dim. cm. 04x16x12. Peso 2,7 kg.

Përshkrim

Parafango Full Blade nga poliuretani i butë integral, garanton thithjen maksimale deri në ndikimet më të dhunshme. Ideale për mbrojtjen e harkut të varkave me vela kryqëzuese dhe vrapuese. Falë formës së tij mund të lihet edhe në navigim. Përshtatet me çdo lloj harku deri në 7 cm. i gjerë. Furnizuar me 2 litarë të sheshtë të montuar tashmë. Ngjyra e bardhë. Madhësia cm. 04x16x12. Pesha 2.7 kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PARABORDO DI PRUA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *