PANNELLO INDICATORE ACQUA POTABILE

107.99 

Available on backorder

Description

2323084

Descrizione

Pannello indicatore livello serbatoio acqua potabile a led luminosi. Dim. mm. 60×60, completo di sonda con aste inox scorciabili tramite taglio per un adattamento a tutti i serbatoi di altezza massima cm. 40, flangia di fissaggio Ø mm. 79.5 (taglio Ø mm. 59) e mt. 4 di cavo.

Unità di misura

N
PERKTHIMI

2323084

PANELI TREGUES I UJIT TË PIJSHËM

Përshkrimi

Paneli i ndritshëm LED i treguesit të nivelit të rezervuarit të ujit. Dim Mm. 60×60, i kompletuar me sondë me shufra inoksi që mund të priten me prerje për një përshtatje me të gjitha rezervuarët me lartësi maksimale cm. 40, fllanxha fiksuese Ø mm. 79,5 (prerje Ø mm. 59) dhe mt. 4 e kabllit.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PANNELLO INDICATORE ACQUA POTABILE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *