PANNELLO A 3 INTERRUTTORI CON ACCENDISIGARI

44.99 

Available on backorder

Category:

Description

3939349

Descrizione

Pannello elettrico in plastica nera con interruttori ON-OFF basculanti, Luce a LED per indicare la linea attiva, magnetotermici di protezione sovraccarico e presa accendisigari con protezione da 15A MAX o voltmetro. Per impianti a 12 vdc.

Unità di Misura

N
PERKTHIMI

3939349

PANEL ME 3 BUTONA

Përshkrimi

Paneli elektrik në plastikë të zezë me çelësa ON-OFF, dritë LED për të treguar linjën aktive, ndërprerësit e mbrojtjes nga mbingarkesa dhe prizë çakmaku me mbrojtje ose voltmetër 15A MAX. Për 12 sisteme vdc.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PANNELLO A 3 INTERRUTTORI CON ACCENDISIGARI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *