PALO PER SISTEMA SUNSHADE

301.99 

Description

6506853

Descrizione

Palo in fibra di vetro, carbonio e acciaio inox. Per quantità importanti misure personalizzabili (min. 30 pz )
PERKTHIMI

6506853

SHTYLE PER SISTEMIN TENDE MT 1,535

Përshkrimi

Shtyllë tekstil me fije qelqi, karboni dhe çelik inox. Për sasi të mëdha, madhësi të personalizueshme (min. 30 copë)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PALO PER SISTEMA SUNSHADE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *