NON SLIP WATER GLASS PACIFIC, 6 PC

57.99 

Available on backorder

Description

10106

 

The PACIFIC water glass, with an elegant design, is made from TRITAN ™.
This material is practically unbreakable and thanks to its sparkling shine brings elegance to your table while ensuring safety.

The collection of beakers matches the melamine tableware in the same collection.

 

PERKTHIMI

10106

Gotat e ujit PACIFIC, me një dizajn elegant, është bërë nga TRITAN™.
Ky material është praktikisht i pathyeshëm dhe falë shkëlqimit të tij të shkëlqyeshëm sjell elegancë në tryezën tuaj duke garantuar sigurinë.

Koleksioni i gotave përputhet me enët e tavolinës melamine në të njëjtin koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP WATER GLASS PACIFIC, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *