NON SLIP MAT WIND

68.75 

Category:

Description

The WIND non-slip mat is made of high quality carpet that is ultra-resistant to the sun’s rays and therefore comes with a 3 year guarantee.

Tapeti WIND jo i rreshqitshem është bërë nga qilima me cilësi të lartë që është ultra-rezistente ndaj rrezeve të diellit dhe prandaj vjen me një garanci 3 vjeçare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP MAT WIND”

Your email address will not be published. Required fields are marked *