NON SLIP BATHMAT ANCHORS SANTORINI – WHITE

48.99 

Categories: ,

Description

Soft cotton velvety bathmat. Prevent falls in the bathroom with this non-slip bathmat with a nautical and elegant design to match the set of towels!

Tapet i vogel per tualetin, material i butë. Parandalon rëniet në banjë me një dizajn detar dhe elegant për t’iu përshtatur grupit të peshqirëve!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP BATHMAT ANCHORS SANTORINI – WHITE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *