NICCHIA QUADRATA PER DOCCETTA NERA

52.00 

Available on backorder

Description

 P67595

Descrizione

Nicchia realizzata in ABS resistente ai raggi UV con coperchio stagno in ASA. Montaggio a incasso. Montaggio semplice e innovativo grazie al nuovo sistema di fissaggio con alette laterali autobloccanti. Non ci sarà più bisogno di fare i fori laterali per il fisseggio delle viti. Infatti grazie alle due viti in acciaio A4 TORX integrate ai lati del contenitore, sarà sufficiente avvitare quelle e le alette si bloccheranno automaticamente contro la parte posteriore della paratia. L’installazione quindi richiede solo un foro da Ø mm. 70. Link video montaggio –> https://www.youtube.com/watch?v=A-dfA-KW58I&feature=youtu.be (per vedere il link copiare e incollarlo in una nuova finestra del browser)

Unità di misura N

Përshkrim

Kamare e bërë nga ABS rezistente ndaj ultravioletit me kapak të papërshkueshëm nga uji në ASA. Montimi i ndezur. Montim i thjeshtë dhe inovativ falë sistemit të ri të fiksimit me krahët anësorë të vetë-bllokueshëm. Nuk do të ketë nevojë të shpohen vrimat anësore për fiksimin e vidave. Në fakt, falë dy vidave të çelikut A4 TORX të integruara në anët e kontejnerit, do të jetë e mjaftueshme për t’i vidhosur ato dhe pendët automatikisht do të kyçen në pjesën e pasme të pjesës së përparme. Prandaj instalimi kërkon vetëm një vrimë Ø mm. 70. Lidhja e redaktimit të videos -> https://www.youtube.com/watch?v=A-dfA-KW58I&feature=youtu.be (për të parë lidhjen kopjoni dhe ngjisni atë në një dritare të re të shfletuesit)

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NICCHIA QUADRATA PER DOCCETTA NERA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *