NAVIGATOR BINOCULARS 7×50 WITH COMPASS

1,076.76 

Description

5303004

Description

Binoculars fully waterproof float even immersed in water shockproof and non-slip rubber coated, individual focus, multi-coated optics, complete with bush, with fluid damping and damping, sensing with illumination. Complete with case, straps and instructions.

5303004

BINOKULA NAVIGATOR 7×50 ME KOMPAS

Përshkrim

Dylbi plotësisht te papërshkueshme nga uji, madje edhe te zhytura ne uje, e veshur me gome të papërshkueshme nga goditja dhe jo te rreshqitshme, fokus individual, optikë me shumë veshje, me amortizues të lëngjeve, ndjesi me ndriçim. Kompletuar meportofol mbajtes, rripa dhe udhëzime.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NAVIGATOR BINOCULARS 7×50 WITH COMPASS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *