MELAMINE SNACK SET REGATA, 4 PCS

38.99 

Description

12013

The practical REGATA snacks set contains 4 pieces ( a tray and three bowls) made from two-tone blue and white unbreakable melamine.

Perkthimi

Seti per meze shume praktike REGATA përmban 4 copë (një tabaka dhe tre tasa) të bëra nga melamina e pandërprerë blu dhe e bardhë me dy ngjyra.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SNACK SET REGATA, 4 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *