MELAMINE RECTANGULAR TRAY WELCOME ON BOARD

49.99 

Description

27012

The Welcome On Board tray, made of high quality melamine, provides security for your meals and aperitifs and is the essential accessory for unbreakable tableware.

Perkthimi

Tabakaja Welcome On Board, e bërë nga melaminë me cilësi të lartë, ofron siguri për vaktet dhe aperitivët tuaj dhe është aksesori thelbësor për sendesh të pathyeshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE RECTANGULAR TRAY WELCOME ON BOARD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *