MARINA CLEANER

17.99 

Description

6464447

Descrizione

Prodotto sgrassante pronto all’uso ideale per la pulizia delle imbarcazioni. Rimuove velocemente macchie di qualsiasi genere da: vetroresina, parabordi, superfici viniliche, superfici in plastica, legno, hypalon, PVC, gomma, linoleum, formica, rivestimenti interni e atrezzature di bordo, inclusa la cucina ed altri accessori. Dissolve inoltre macchie di catrame, inchiostro, pennarelli, ecc. Non richiede risciacquo. Flacone con spruzzatore ml. 750, conf. 18 pz.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

6464447

DETERGJENT PASTRIMI MARINA  ML.750

Përshkrimi:

Produkt i yndyrshëm i gatshëm për përdorim ideal për pastrimin e anijeve. Largon shpejt njollat ​​e çdo lloji nga: tekstil me fije qelqi, mbrojtëse, sipërfaqe vinyl, sipërfaqe plastike, dru, hipalon, PVC, gome, linoleum, formica, veshje të brendshme dhe pajisje në bord, përfshirë kuzhinën dhe pajisje të tjera. Gjithashtu shpërndan njollat ​​e katranit, bojës, shënuesit, etj. Nuk kërkon shpëlarje. Shishe me llak ml. 750, pako. 18 copë.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MARINA CLEANER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *