MAGIK DETERGENTE

12.99 

Description

6440033

Descrizione

Detergente con formula tensioattiva priva di solventi ideale per una rapida ed efficace pulizia e la sgrassatura di superfici in plastica, formica, vinile, pelle, metallo, acciaio inox e resina. . Flacone lt 0.75

Unità di misura

N
Pershkrimi
Detergjent pa tretës me formulën e surfaktantit ideal për pastrim të shpejtë dhe efektiv të yndyrosjes së sipërfaqeve të plastikës, formikës, vinilit, lëkurës, metaleve, çelikut inox dhe rrëshirës. Me Shishe 0.75 l

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAGIK DETERGENTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *