M CUBE LIFEJACKET 150N

65.64 

Description

1002020

Description

M-CUBE foam lifejacket SOLAS – M.E.D. Compact and foldable is the smallest in the world. Adjustable straps with quick release buckles, light holder, lifting handles, Buddy System and badge holder. Pictograms instructions for wearing. Weight 43/140, chest shorter than 175 cm, body height more than cm. 155. SOLAS M.E.D. 2014/90/EU approved jackets. MSC 200 regulation (80) Regulating for work boats, fishing, passengers.

Përshkrim

Jelekë shpëtimi M-CUBE me shkumë SOLAS – M.E.D. Kompakt dhe i palosshëm është më i vogli në botë. Rripa të rregullueshëm me kopsa të lirimit të shpejtë, mbajtëse me dritë, doreza ngritëse, Sistemi Buddy dhe mbajtëse distinktiv. Udhëzime për piktograme për veshjen. Pesha 43/140, gjoksi më i shkurtër se 175 cm, lartësia e trupit më shumë se cm. 155. SOLAS M.E.D. 2014/90 / Xhaketa të miratuara nga BE. Rregullorja MSC 200 (80) Rregullore për varkat e punës, peshkimin, pasagjerët.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “M CUBE LIFEJACKET 150N”

Your email address will not be published. Required fields are marked *