LUCE SUBACQUEA CHALLENGER 15 SP

712.20 

Available on backorder

Category:

Description

4043717

Descrizione:

Luce subacquea stagna IP 68 ad alta luminosità (110 lumen per watt) in acciaio Inox AISI 316 con finiture lucide, luce bianca fredda, particolarmente adatta per imbarcazioni e piscine. Driver incluso, fissaggio in superficie con viti. Certificata CE e soddisfa la norma EN60598-2-18. Installazione sotto la linea di galleggiamento

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

4043717

DRITË E BARDHË LED NËNUJORE

Përshkrimi:

Dritë nënujore e papërshkueshme nga uji IP 68 me shkëlqim të lartë (110 lumen për vat) në çelik inox AISI 316 me përfundime me shkëlqim, dritë e bardhë e ftohtë, veçanërisht e përshtatshme për varka dhe pishina. Shoferi i përfshirë, fiksimi i sipërfaqes me vida. Çertifikuar CE dhe plotëson standardin EN60598-2-18. Instalimi poshtë vijës së ujit
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LUCE SUBACQUEA CHALLENGER 15 SP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *